Apparaten en accessoires
Kip met 'mole verde' saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1130 kJ /
269 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scones met frambozenboter
25 min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Brak ocen
Crème pâtissière
15 min
Shakshuka
50 min
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Lamscurry
1 godz.
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 godz. 45 min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Brak ocen
Batbout met kaas
30 min